Armeno Studios

Confort litoral Egean

Descoperiți Armeno Studios în Limenaria, la 120 m de plajă, oferind confort de top și o atmosferă familială. Studiouri renovate, facilități pentru copii și parcare disponibilă. Rezervați acum!

Armeno Studios se găsesc în Limenaria, la doar 120 de metri de plajă, într-o zonă liniștită, oferind un mediu frumos și calm, la distanță mică de numeroase oportunități recreative.

Fiecare studio este meticulos decorat, asigurând confortul maxim – bucătărie complet utilată, aer condiționat, televiziune prin satelit, conexiune la internet Wi-Fi, seif și o panoramă minunată către mare.

În anul 2023, studioul triplu cu vedere laterală la mare a fost complet renovat. În curtea interioară, există zone de joacă pentru copii și facilități pentru grătar. Parcarea este disponibilă pentru oaspeți.

Într-o atmosferă familială, oaspeții vor experimenta o vacanță memorabilă, petrecând serile pe balconul cu priveliște incredibilă spre Marea Egee. În Limenaria, numeroasele baruri, restaurante și mici magazine așteaptă să fie explorate. Stația de autobuz se află la doar 20 de metri, supermarketul la 70 de metri, iar portul Limenas este la o distanță de 45 de kilometri.

Rezervările la Armeno Studios oferă o experiență inegalabilă de relaxare și distracție într-un cadru idilic, consolidându-se ca destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat în Thassos.

Date de conact Armeno Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56689
Limenaria
Date de contact pentru rezervări
Contact person: Lina Tsoulkani
Website:: http://www.armenostudios.jimdofree.com/
Tel.: 0030-6943267263, 0030-2593052345
E-mail: armenostudios@yahoo.gr

 

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - proximitatea la plajă și o mulțime de activități recreative în apropiere; - confortul maxim în studiouri decorate cu atenție și rafinament; - renovarea recentă a studioului triplu pentru experiență îmbunătățită; - facilitățile pentru copii, grătar și parcare disponibilă pentru oaspeți.

Limenaria
Direcții