Aqua Beach Bar

Plajă perfectă

Aqua Beach Bar oferă o experiență de plajă excepțională: atmosferă remarcabilă, gustări delicioase, și evenimente festive cu muzică de calitate. Vizitați-ne pentru momente de neuitat pe țărmul Mării Egee.

Aqua Beach Bar reprezintă o destinație excepțională pentru petrecerea unei zile relaxante pe plajă alături de prieteni. Acesta se remarcă într-o atmosferă relaxantă, însoțită de muzică de calitate și o selecție bogată de gustări și băuturi delicioase. Acestea sunt disponibile generos de dimineața până târziu în noapte, la tarife extrem de accesibile. Localizat pe o plajă cu nisip fin, Beach Bar-ul oferă o experiență de plajă confortabilă, furnizând șezlonguri, umbrele de soare și baldachine.

Seara, locația găzduiește evenimente festive, oferind oportunitatea de a vă distra într-un mod pe placul fiecăruia, acompaniate de muzică, DJ și o gamă variată de băuturi alcoolice, precum vinuri fine, beri, ouzo și băuturi răcoritoare. Fresh-urile de portocale, grapefruit și lămâie, cocktail-urile, înghețata, sortimentele diverse de cafea, gustările și pizza completează perfect atmosfera, alături de jocurile de lumini spectaculoase.

Aceste elemente creează ingredientele ideale pentru a transforma serile de vară în momente de neuitat, pe țărmul Mării Egee! Aqua Beach Bar vă așteaptă cu deschidere, invitându-vă să vizitați locația și să vă bucurați de o experiență deosebită de la prima oră a dimineții până în târziul nopții, în barul de pe plajă.

Date de contact Aqua Beach Bar:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 1475?hl=ro
Limenas
Facebook: https://www.facebook.com/BeachBarAquaThassos/
Tel.: +30 2593 023251

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - atmosfera remarcabilă și muzica de calitate pentru relaxare și distracție; - tarifele extrem de accesibile pentru o experiență plăcută și economic rezonabilă; - serviciile complete de plajă, inclusiv șezlonguri și gustări delicioase; - evenimentele festive cu băuturi variate, oferind distracție pe măsură.

Limenas
Direcții
plaja a