Anna Villa

Confort, eleganță, relaxare

Descoperiți relaxarea și confortul la Anna Villa din Limenaria. Cazare de calitate, design modern și facilități premium pentru o experiență memorabilă. Rezervați acum pentru bucurie garantată!

Anna Villa din Limenaria reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce caută o cazare de calitate într-un mediu relaxant. Proprietatea dispune de studiouri duble și apartamente, oferind ospitalitate pentru până la 4 persoane. Cu un design modern și atenție la detalii, Anna Villa asigură o experiență deosebită în timpul șederii.

Fiecare unitate de cazare este echipată cu facilități de ultimă generație. Televizorul oferă opțiuni de divertisment, iar aerul condiționat vă permite să vă reglați confortul în funcție de preferințe. Chicineta complet utilată, frigiderul și ceainicul electric vă oferă posibilitatea de a pregăti gustări sau băuturi în intimitatea propriei camere.

Băile private sunt dotate cu duș și uscător de păr, asigurându-vă un plus de confort și comoditate. Balconul mobilat oferă o priveliște minunată asupra centrului stațiunii, creând o atmosferă relaxantă și plăcută. Prosoapele, lenjeria de calitate și plasele de țânțari completează dotările, garantând o ședere fără griji.

Accesul la etajele superioare se realizează exclusiv pe scară, oferind o atmosferă liniștită și privată. Anna Villa se angajează să ofere o experiență de neuitat, combinând confortul modern cu ospitalitatea autentică. Rezervând acum, vă puteți bucura de toate aceste facilități într-un cadru pitoresc și relaxant, transformând șederea dvs. într-un moment memorabil.

Date de contact Anna Villa:

Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel: +30 25930 53 520
Website: https://dhotels.gr/en/

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm pentru: - confortul modern și atenția la detalii în fiecare cameră; - priveliștea spectaculoasă de pe balconul mobilat al unităților de cazare; - facilitățile de ultimă generație pentru o experiență relaxantă și plăcută; - ospitalitatea autentică și liniștea pe etajele superioare accesibile doar pe scară.