Anna Beach Hotel

Relaxare desăvârșită

Descoperiți liniștea la Anna Beach Hotel, o oază mediteraneană în Limenaria. Opt apartamente, piscine, relaxare și rafinament pentru familiile ce caută izolare și confort în Thassos.

Situat pe malul plajei din Limenaria, Anna Beach Hotel, de dimensiuni moderate, impresionează prin organizarea sa exemplară. Terasa amplasată în imediata apropiere a nisipului fin și barul cu o vedere pitorească asupra mării creează o atmosferă relaxantă, invitând oaspeții să se bucure de mese ușoare sau de cocktailuri, în timp ce contemplă un apus de soare spectaculos.

Oferind multiple opțiuni de cazare, hotelul satisface diversele preferințe ale oaspeților săi. Aceștia pot alege între studiouri duble sau triple, cu vedere la piscină sau la malul mării, și apartamente spațioase potrivite pentru grupuri de până la 4 persoane. Priveliștile captivante către marea albastră și piscina înfrumusețată completează experiența de relaxare. Studiourile sunt dotate cu chicinetă, inclusiv 2 plite electrice și frigider. Facilitățile includ aer condiționat, televizor, radio, duș și un balcon generos. De asemenea, o canapea-pat este disponibilă, perfectă pentru cei mici cu vârsta de până la 12 ani.

Piscina, înconjurată de o terasă generoasă cu șezlonguri confortabile, oferă o panoramă impresionantă asupra munților, adăugând o notă de relaxare și frumusețe peisajului. Accesul facil la plajă, la doar câțiva pași distanță, completează armonios experiența de vacanță, oferind o combinație perfectă între confort și recreere. Anna Beach Hotel reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută o escapadă de neuitat pe țărmurile pitorești ale Limenariei.

Date de contact Anna Beach Hotel:

Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel: +30 25930 53 520
Website: https://dhotels.gr/en/

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm Anna Beach Hotel pentru: - atmosfera relaxantă: terasa și barul oferă mese și cocktailuri într-un cadru pitoresc; - diversele opțiuni de cazare: studiouri, apartamente cu priveliști captivante și facilități complete; - ambianță reconfortantă la piscină: șezlonguri, priveliște montană și acces facil la plajă; - adaptarea pentru familii: studiouri spațioase, canapea-pat pentru copii, și facilități complete.