Allegory Garden Studios

Natură și confort

Allegory Garden Studios, în Skala Potamia, oferă studiouri confortabile, dotate modern, într-un mediu natural relaxant. Rezervați acum pentru o vacanță memorabilă lângă Golden Beach!

Allegory Garden Studios, sunt situate în Skala Potamia, lângă drumul principal din stațiunea de pe litoral. Acestea reprezintă alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat. Sunt localizate la doar 2 minute de mers cu mașina de cea faimoasă Golden Beach, cu o distanță de 980 de metri, și la 2 km de traseele de munte către vârful Ipsario. Aceste studiouri oferă o combinație perfectă între confort și accesibilitate.

Cele două studiouri, Iokasti & Semeli, sunt concepute pentru a găzdui până la 3 persoane sau, cu un pat suplimentar, 4 persoane. Sunt ideale pentru 2 adulți și 2 copii. Fiecare dispune de un pat dublu și o canapea extensibilă de o persoană, asigurând un ambient prietenos și relaxant.

Studiourile Thetis & Lydia sunt potrivite pentru 2 persoane. Oferă un pat dublu confortabil și facilități moderne pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Studio Orion are capacitatea de a găzdui până la 3 persoane cu un pat suplimentar. Dispune de un pat dublu și toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută.

Studiourile Calypso & Meliti, potrivite pentru 3 persoane sau 4 cu un pat suplimentar, sunt concepute special pentru familiile cu copii. Acestea oferă un pat dublu și o canapea extensibilă de o persoană.

Studio Kallisti, cu capacitatea maximă de 4 persoane, dispune de un pat dublu și două canapele extensibile de o persoană, asigurând spațiu și confort.

Dotările moderne includ chicinetă complet utilată, frigider, fierbător de apă, prăjitor de pâine/grill pentru sandvici, LCD/TV cu ecran plat, dulap pentru haine, seif, baie privată, uscător de păr, balcon, suport de uscare pentru rufe, plase la fereastră, suport pentru bagaje, pătuț pentru copii (la cerere), serviciu de menajeră, aer condiționat, wi-fi și încălzire.

Allegory Garden Studios se bucură de o grădină frumoasă, cu spațiu verde și flori, loc de joacă pentru copii, zonă de grătar și luat masa, foișor pentru odihnă și relaxare.

În proximitate, oaspeții pot găsi chioșcuri, supermarketuri, café-baruri și cluburi de noapte, restaurante și taverne, brutării și patiserii precum și un bancomat (ATM).

Allegory Garden Studios vă așteaptă cu brațele deschise începând de la Paști și până în octombrie. Skala Potamia oferă o combinație unică între litoral și frumusețea naturală a munților din jur, cu pantele lor abrupte de granit, împădurite dens, care coboară până la tărm.

Alegeți Allegory Garden Studios pentru o experiență de odihnă și relaxare într-o ambianță care vă va oferi atât liniște, cât și una dintre cele mai bune vacanțe de care v-ați bucurat vreodată. Situate lângă Golden Beach, cu apă limpede și puțin adâncă și nisip fin auriu întinzându-se pe mai mult de doi kilometri, aceste studiouri reprezintă locul perfect pentru a vă crea amintiri de neuitat.

Date de contact Allegoy Garden Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.74535
Skala Potamia
Website: https://www.allegorystudios.gr/
Rezervări
Tel.: +30 25930 61501
Mobil: +30 69777 56749
E-mail: info@allegorystudios.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locație perfectă: lângă plajă, în apropierea Golden Beach și a traseelor montane; - diversitatea de opțiuni: studiouri pentru cupluri, familii și grupuri mai mari; - dotările moderne: chicinetă, TV cu ecran plat, Wi-Fi, aer condiționat. - mediul relaxant: grădina frumoasă, spațiul verde, locul de joacă pentru copii.

Skala Potamia
Direcții