Albatros Apartments

Confort etern

Albatros Apartments, noua destinație de relaxare în Skala Potamia, oferă apartamente cu vedere la mare și munte, facilități moderne și parcare privată. Rezervați acum.

Albatros Apartments reprezintă o nouă construcție hotelieră, situată în mod ideal în Skala Potamia. Oferă acces rapid la plaja Golden Beach, situată la 50 de metri, precum și la un supermarket și un restaurant în imediata vecinătate.

Vila pune la dispoziție șase apartamente mobilate cu suprafața de 40 m2 fiecare. Trei sunt la parterul înalt și trei la primul etaj, având capacitatea de a găzdui între 2 și 4 persoane. Toate unitățile locative beneficiază de vedere la mare și la munte.

Fiecare apartament dublu și salon, destinat pentru două persoane adulte, dispune de un dormitor separat cu un pat dublu și un salon dotat cu zonă de bucătărie.

Un alt tip de unitate de cazare este reprezentat de apartamentul pentru 4 persoane, care dispune de un dormitor separat cu un pat dublu și o canapea extensibilă pentru 2 persoane în zona de living.

Toate facilitățile de cazare oferă acces la internet, uscător de păr, plase de țânțari, seif, două televizoare (unul în dormitor, celălalt în camera de zi). Bucătăria este complet utilată, inclusiv cu plită electrică, prăjitor de pâine, filtru de cafea, ceainic electric, frigider de dimensiuni medii, farfurii și tacâmuri. Băile sunt echipate cu cabină de duș.

Parcarea privată este disponibilă pentru toți oaspeții, asigurându-le confort și siguranță în timpul șederii lor.

Date de contact Albatros Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75645
Skala Potamia
Website: https://albatrosapartments.gr/?lang=ro
https://www.facebook.com/Apartments.thassos.Albatros
Tel.: (+30) 6955484058
E-mail: albatrosthasos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația ideală: aproape de plajă, supermarket și restaurant în apropiere; - camerele spațioase: apartamente confortabile, mobilate, cu vedere la mare și munte; - dotările complete: acces la internet, televizoare, bucătărie utilată și facilități moderne; - parcarea privată: oaspeții beneficiază de parcare asigurată pentru confort și siguranță.

Skala Potamia
Direcții