Alana Cozy Place

Confort, eleganță, liniște

Alana Cozy Place, apartament de lux în Limenaria, la 400 m de mare. Spații generoase, facilități moderne, liniște și eleganță. O experiență memorabilă într-un cadru idilic.

Situat într-o oază de liniște din frumoasa Limenaria, Alana Cozy Place vă oferă experiența unui apartament de lux, la doar 400 de metri de malul mării.

Acest loc rafinat dispune de un spațiu generos de aproximativ 100 de metri pătrați, inclusiv două dormitoare separate, dotate cu paturi king-size și sistem de aer condiționat pentru confortul maxim.

Living-ul spațios este amenajat cu atenție, cu 3 canapele extensibile triple. Acestea se transformă în paturi extrem de confortabile, oferindu-vă un loc perfect pentru relaxare.

Bucătăria complet utilată vă invită la prepararea de delicii, asigurându-vă confortul necesar în timpul șederii. Aici, veți găsi numeroase facilități care vă vor face șederea plăcută și lipsită de griji.

În baie, o mașină de spălat este pusă la dispoziția oaspeților, asigurându-se că aceștia se simt ca acasă.

Cu Wi-Fi rapid, un televizor mare, sistem de aer condiționat, fier de călcat și parcare privată sigură, acest loc este gândit pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Pentru cei care își doresc o experiență pet-friendly, cazarea vă întâmpină cu brațele deschise, oferindu-vă un cadru prietenos și sigur pentru animalele de companie.

Cazarea se bucură de o curte generoasă, echipată cu mese, scaune și un grătar tradițional, perfect pentru momente de relaxare și socializare în aer liber.

Descoperiți Alana Cozy Place, o oază de confort într-un cadru linistit și elegant, pregătit să vă ofere o experiență de neuitat în pitorescul Limenaria.

Date de contact Alana Cozy Place:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57676
Limenaria
Rezervări
Telefon: +306948308985 WhatsApp and Viber
Email: rouladiamantara@hotmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - luxul și confortul în apartamentul de 100 mp, aproape de mare; - spațiul generos și canapelele extensibile triple pentru relaxare maximă; - bucătăria complet utilată și facilitățile moderne pentru o experiență plăcută; - priveliștea liniștită și facilitățile diverse într-o zonă prietenoasă cu animalele.

Limenaria
Direcții