Aggeliki Villa

Rafinament natural

Experimentați luxul mediteranean la Villa Aggeliki în Prínos, la 1 km de plaja Skala Prinos. Apartamente rafinate, grădină pitorească, facilități moderne. Rezervați acum pentru o evadare memorabilă!

Situată în Prínos, la 1 km de plaja Skala Prinos, Aggeliki Villa se integrează perfect într-o frumoasă grădină de lămâi și maslini. Clădirea mononivel este o construcție nouă, realizată din piatră, cu un design modern ce respectă tradițiile locale. Apartamentele, decorate cu rafinament, oferă paturi din fier forjat și pardoseală din lemn, creând astfel un ambient primitor. În aceste spații, oaspeții pot savura momente de relaxare în zona de lounge echipată cu televizor cu ecran plat, bucurați-vă de o bucătărie complet utilată și beneficiați de facilități în baia cu duș.

Cazarea dispune de două apartamente, unul destinat cazării a 7 adulți și celălalt pentru 5 adulți. Terasa spațioasă oferă o oază de relaxare, locul perfect pentru a găti grătar iar cei mici se pot bucura de un loc de joacă special amenajat.

Facilitățile includ kitchineta, aerul condiționat, televizorul, dușul, wi-fi, parcarea, grătarul și locul de joacă pentru copii.

Oaspeții vor găsi supermarketuri și taverne în centrul localității Prinos, la doar 300 m de cazare. Capitala Limenas se află la o distanță de 18 km, în timp ce Portul Prinos este situat la doar 2 km. Rezervați acum pentru a vă bucura de o experiență de neuitat la Aggeliki Villa în Prinos!

Date de contact Aggeliki Villa:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 7261?hl=en
https://www.facebook.com/Villa-aggeliki … 985492323/
Prinos, Thassos
Tel.: 6949137871
E-mail: athinapitikari@yahoo.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - design-ul modern și tradițional, în armonie cu peisajul local; - apartamentele elegante, cu paturi din fier forjat și atmosferă primitoare; - terasa spațioasă, o oază perfectă pentru grătar și relaxare; - facilitățile complete: Wi-Fi, parcare, loc de joacă pentru copii.

Prinos
Direcții