Ageri Pension

Mare, confort, liniște

Pensiunea Ageri, oază de confort la 50 m de plajă. Camere spațioase, Wi-Fi gratuit, și atmosferă liniștită. Cazare pentru familii și grupuri, aproape de zona comercială din Potos.

Ageri Pension, plasată în Potos la doar 50 de metri de plajă, într-o zonă pitorească, stă la dispoziția dumneavoastră pentru o vacanță memorabilă!

Locuințele, aranjate pe trei nivele, includ la parter un apartament și două studiouri. Apartamentul dispune de living cu chicinetă complet utilată și două dormitoare, fiecare cu pat dublu, echipat cu televizor, aer condiționat și baie.

Unul dintre studiouri găzduiește confortabil 3 persoane într-un pat dublu și unul single. Apartamentul și acest studio pentru 3 persoane împărtășesc o terasă cu vedere la mare. Celălalt studio de la parter poate găzdui până la 4 persoane, oferind un pat dublu, unul single și unul suplimentar. Dispune de chicinetă și baie cu duș la nivelul pardoselii, având și o mică terasă cu priveliște la proprietățile învecinate.

La primul etaj, se află o suită pentru familii, cu living și dormitor fără ușă de separare. În living, se găsește o chicinetă, baie cu duș și un pat semi-dublu potrivit pentru 2 copii până în 10 ani. Dormitorul are 2 paturi single, un mic dulap, televizor și aer condiționat. Balconul oferă vedere la proprietățile învecinate.

La al doilea etaj al clădirii, se găsesc 2 studiouri triple, fiecare cu un pat dublu și unul single. Acestea dispun de un balcon comun cu vedere la mare, echipat cu mese și scaune confortabile.

Ageri Pension oferă acces gratuit la internet Wi-Fi pentru oaspeți. În apropiere, se află zona comercială cu magazine de suveniruri, supermarketuri, cofetării și faleza cu taverne și baruri. Cu toate acestea, în ciuda animației din Potos, locația rămâne surprinzător de liniștită.

Iar plaja este la doar câțiva metri distanță, cu acces direct prin câteva trepte către marea limpede!

O alegere care corespunde exact dorințelor dumneavoastră!

Date de contact Ageri Pension:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 6048?hl=ro
Potos
https://pensionageri.com/en/
FB.: https://www.facebook.com/PENSIONAGERI/?fref=ts
Tel.: +30 697 374 4140
E-mail: info@pensionageri.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - confortul deosebit, apropierea de plajă și terase cu vedere la mare; - Wi-Fi gratuit și facilități moderne în camere spațioase; - oferta unor variante de cazare pentru familii și grupuri numeroase; - locația liniștită și totuși aproape de zona comercială și de animație.

Potos
Direcții