The Sweet Spot Wedding Photography

Moderator: Publicitate

The Sweet Spot Wedding Photography

Mesaj necititde Publicitate » Mar Noi 08, 2022 3:33 pm

The Sweet Spot Wedding Photography vă oferă servicii de fotografie de nuntă, în insula Thassos.
1.jpg
2.jpg
3.jpg

"Numele meu este Tomasz Popiel și sunt fotograful de nuntă care locuiește și oferă servicii de fotografie pe insula Thassos din Grecia.
Aș vrea să vă povestesc puțin despre mine și despre cea mai mare pasiune din viața mea, care este fotografia.
Interesul meu pentru fotografie izvorăște din caracterul meu, în care este o curiozitate irezistibilă despre lume, locuri și oameni, care îmi permite să surprind momente, emoții și evenimente pe care mi-aș dori să le păstrez. Dezvoltarea acestei pasiuni a fost favorizată și de activitatea mea profesională, în care am folosit zilnic un aparat de fotografiat.

La fotografia mea caut mereu un punct de perspectivă interesant, pentru a găsi unghiul perfect, care să-mi permită să surprind cadre deosebite. Încerc să propun locații excepționale și locuri nedescoperite în insula Thassos, alegând totodată cu atenție momentul potrivit pentru ședința foto, când lumina este lină și plăcută.
4.jpg
5.jpg
6.jpg

În calitate de fotograf de nuntă în Thassos, am avut șansa să fac reportaje de nuntă și să particip la ședințe foto în care am ocazia să surprind acele momente unice, importante pentru fiecare cuplu, emoții neascunse și sentimente sincere asociate acestora.
În fotografiile de nuntă, încerc să surprind caracterul specific și starea de spirit a acestui eveniment sublim, oferindu-le această expresie artistică, astfel încât să fie un suvenir grozav, care să reînvie starea de spirit a acelor evenimente, de fiecare dată când le privești.

Motto-ul meu este: „Nu contează la ce te uiți, ci ceea ce contează cu adevărat este ce poți vedea”.
Oferta mea de fotografie include ședință foto de pregătire a mirilor, ceremonia de nuntă propriu-zisă, recepția de nuntă, ședință foto dedicată la locație și filmări video dacă este nevoie.
Dacă sunteți interesat de toate acestea și doriți să întrebați sau să rezervați o ședință foto, nu ezitați să mă contactați prin e-mail sau să mă sunați"
.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% ... 4d24.55378
Website: http://www.thesweetspotwedding.photography/
Tel.: +30 695 519 6899
E-mail: thassos@thesweetspotwedding.photography

These users thanked the author Publicitate for the post (total 2):
dementialTabby
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 1102
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 96 times
Been thanked: 2230 times

Înapoi la Servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori


evomag.ro
lilasperfumery.ro