iuliangrecu scrie:Cica vor sa repare/inchida vreo 40km din Autostrada Soarelui pana la sezonul estival
Zisera acum la news, poate din septembrie vor incepe lucrarile
iuliangrecu scrie:Cica vor sa repare/inchida vreo 40km din Autostrada Soarelui pana la sezonul estival
HHR scrie:Pai, eurovisionul este o competitie pe cale sa se stinga. Imperfectiunile sistemului de notare, regulie aberante si anticompetitionale (geopolitizate) si, in primul rand, calitatea foarte slaba a muzicii, sunt chestii care, in curand, ii vor marca sfarsitul.
iuliangrecu scrie:demential scrie:cred ca ar trebui sa fie promovat mai mult Eurovisionul in Romania.
pentru ca 6585 telespectatori au votat, noi trimitem sa ne reprezinte tara ... asta ?
Mergem la pariu, ca va avea succes?
demential scrie:iuliangrecu - sigur ca dacare-i miza ? eu zic ca nu intra in top10 piese.
demential scrie:5.6 la 2:11. la ultimul etaj (6), m-a trezit si m-a zgaltait destul de tare...
damblagiu scrie:http://sharethis.ro/2014/07/14/braila-se-gaseste-singura-farmacie-din-romania-care-prepara-medicamente-propriu-laborator-cu-plante-culese-din-gradina
April scrie:HHR a pus Brăila pe harta Forum Thassos cu POICred ca am putea deschide topic separat "Brăila lui HHR".
Înapoi la Noutati, avertizari, vesti, ponturi
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori