Sapfo's House - Pachis

Moderator: Publicitate

Sapfo's House - Pachis

Mesaj necititde Publicitate » Mie Ian 19, 2022 7:44 pm

Sapfo's House este situată pe partea dreaptă a drumului principal dacă sosiți din Limenas, la 8 km de debarcare de pe feribot, la 250 metri de frumoasa plajă Pachis. După ce părăsiți drumul principal, veți intra în curtea frumos amenajată, cu iarbă, plină de măslini, arbuști și flori, cu alei pavate, lumini de noapte și detalii interesante.
Sunt patru bungalouri conectate, cu opt apartamente și garsoniere, precum și o garsonieră la subsolul casei în care locuiesc proprietarii.
1 DRONE (2).jpg
1 DRONE (5).jpg
1 DRONE (7).jpg
1 DRONE (11).jpg

Patru apartamente sunt la demisol (la câteva trepte sub parter), iar trei apartamente și o garsonieră sunt la etajul superior. Garsoniera și apartamentele au intrări separate direct din curte. Apartamentele de la parter au o singură intrare, iar cele de la etaj au două (în față și în spatele bungalourilor). Sunt concepute pentru șederea unei familii de patru persoane.
Apartamentele (35 m2) au doua camere, un dormitor cu pat matrimonial și camera copiilor cu paturi supraetajate. La intrarea în apartamente se afla o bucătărie mică cu chiuveta, frigider, mini aragaz cu doua arzătoare, oala, tigaie, vesela și tacâmuri.
Într-o cameră din garsonieră există un pat dublu și un pat supraetajat, precum și o bucătărie și o baie. Dacă se dorește, poate fi cazată a cincea persoană, deoarece există și un fotoliu.
Unitățile de cazare de la primul etaj au balcoane închise separate, iar cele de la parter au o zonă de relaxare cu o masă din lemn și câteva scaune lângă intrare.
Garsoniera din subsolul casei proprietarului (30 m2) este puțin mai mare decât garsonierele din bungalouri. În camera sa mare se află un pat dublu, paturi supraetajate pentru copii, dulap, masă cu televizor, bucătărie și baie. Lângă intrare, există o zonă de relaxare închisă, sub nivelul solului. Proprietarii închiriază de obicei această garsonieră familiilor cu doi sau trei copii, deoarece există și un spațiu pentru pătuț. Această garsonieră este separată de alte unități de cazare și poate avea o mare parte din curtea din fața intrării pentru utilizare, de aceea este foarte convenabilă pentru cei care doresc mai multă intimitate.
1.jpg
2 APARTMENT A (2).jpg
2 APARTMENT A (1).JPG
2 APARTMENT A (3).JPG
2 APARTMENT A (4).JPG
2 APARTMENT A (5).JPG
2 APARTMENT A (6).JPG
2 APARTMENT A (7).JPG
2 APARTMENT A (8).JPG
2.jpg
3 APARTMENT B (2).JPG
3 APARTMENT B (1).JPG
3 APARTMENT B (4).JPG
3 APARTMENT B (5).JPG
3 APARTMENT B (6).JPG
3 APARTMENT B (9).JPG
3 APARTMENT B (10).JPG
3 APARTMENT B (11).JPG
3 APARTMENT B (12).JPG
3.jpg
4 APARTMENT C (1).JPG
4 APARTMENT C (2).JPG
4 APARTMENT C (3).JPG
4.jpg
5 APARTMENT D (1).JPG
5 APARTMENT D (2).JPG
5 APARTMENT D (3).JPG
5 APARTMENT D (4).JPG
5 APARTMENT D (5).JPG
5.JPG
6 EXTERIOR (1).JPG
6 EXTERIOR (2).JPG
6.jpg
7.jpg
9.JPG
10.jpg
11.JPG
12.JPG
14.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
19.jpg
20.JPG
21.JPG
22.JPG

Unitățile de cazare au aer condiționat și TV cu canale locale și WiFi gratuit.
Prosoapele și lenjeria de pat sunt schimbate la fiecare patru zile, iar curățenia se face la schimbarea seriei de cazare a oaspeților.
Pentru bebeluși vi se va asigura un pat pliant (pătuț).
Animalele de companie mici sunt acceptate.
Dacă este necesar, folosirea mașinii de spălat vă stă la dispoziție, cu un cost suplimentar de 2,5€.

În cadrul complexului veți găsi locuri de parcare, loc de joacă pentru copii, împrejmuit, cu leagăne și tobogane și două grătare din cărămidă în diferite părți ale curții. Totul este frumos, nou și curat.
În apropiere, există plaja Pahis cu mai multe restaurante și centru de sporturi nautice. Alte facilitati turistice pot fi gasite fie in Skala Rachoni (un kilometru sau doi in directia Skala Prinos), fie in Limenas (la aproximativ 8km distanta de cazare).

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% ... 4d24.62995
Pachis
Website: http://www.staythassos.gr

Rezervări
E-mail: sapfo@staythassos.gr
Tel.: +30 694 240 6966

These users thanked the author Publicitate for the post:
April
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 1182
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 96 times
Been thanked: 2207 times

Înapoi la Hoteluri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori


evomag.ro
lilasperfumery.ro