Ferry 10-16.04 https://drive.google.com/file/d/0B9LREe ... dNWm8/view
17-23.04 https://drive.google.com/file/d/0B9LREe ... E4RDQ/view
Maria scrie:Cu 15 min inainte e bine sa te duci. Intr-o cladire este casa de bilete, parca scrie pe ea, dar oricum aia cred ca o sa fie singura deschisa. Ferry boat-urile pt ale destinatii circula mai rar si sunt mai mari. O sa il recunosti sigur, pt ca o sa fie vanzoleala, se imbarca lumea, se striga, se vorbeste. Daca esti cu biletele in mana, nu iti dau voie sa te urci pe alt ferry.
Desi am vazut asta un Aegina, de ziua Sf Nectarie, aglomeratie ca la moaste. O tanti grabita a luat un alt ferry decat ala pe care era grupul ei. A inceput sa planga si i-am dat telefonul meu sa isi sune ghida. Conversatia (jur!): Marioaraaa, fa Marioara, ma urcai pe alt vapooor, Marioara, ce ma fac? Cum? Cum zisasi? Fa Marioara, sa cobor la prima?"
cccccc scrie:sunteti amabili sa imi comunicati si mie o adresa de webcam port keramoti asa cum sunt cele doua din thassos de pe hotel angelica si meteocam din port.
forum thassos poate cere un sprijin pentru motarea unei camere meteocam in portul keramoti
cerinta este in concordanta cu subiectul intrucat primesti informatii in legatura cu orarul ferri
teo scrie:- am o curiozitate, care ar fi informatiile privind orarul ferry-urilor pe care le-ar putea oferi un webcam amplasat in port?
damblagiu scrie:teo scrie:- am o curiozitate, care ar fi informatiile privind orarul ferry-urilor pe care le-ar putea oferi un webcam amplasat in port?
![]()
![]()
![]()
Simplu. Stai cu ochii (sa nu spun, belesti ochii ca e urat) la webcam, iar cand pleaca ferry te uiti la ceas si notezi ora. In felul asta ai cel mai actualizat orar.
cccccc scrie:cine stie sa citeasca citeste mult mai mult decat de pe programul rutelor...
aglomeratia va spune ceva...
este un feri nou sau unu antic...
poate va intereseaza daca marea nu este agitata si urcati usor pe vas...
cccccc scrie:cine stie sa citeasca citeste mult mai mult decat de pe programul rutelor...
aglomeratia va spune ceva...
este un feri nou sau unu antic...
poate va intereseaza daca marea nu este agitata si urcati usor pe vas...
si mult mai multe dar nu vreau sa va obosesc si sa va retin din timpul pretios
cccccc scrie:aglomeratia va spune ceva...
cccccc scrie:este un feri nou sau unu antic...
cccccc scrie:poate va intereseaza daca marea nu este agitata si urcati usor pe vas...
cccccc scrie:si mult mai multe dar nu vreau sa va obosesc si sa va retin din timpul pretios
cccccc scrie:anu acesta au angajat o ucrainianca de vreo 2 m.
dar stati linistiti strugurii sunt acrii.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori