TravelWild

Moderatori: Publicitate, ForumGrecia

TravelWild

Mesaj necititde ForumGrecia » Dum Apr 17, 2022 11:33 am

TravelWild

Credem cu tărie ca indiferent ce faci, trebuie să faci din pasiune. Iar dacă această pasiune devine un mod de viață și chiar o activitate zilnică, atunci te poți considera un om fericit!

Aceasta este deviza, iar Travel Wild se consideră fericiți să vă pună la dispoziție toată experiența acumulată.

th anunt1.jpg
v.jpg
2.jpg


Începând cu luna mai si pănă spre sfârșitul lunii octombrie, sunbt organizate vacante pe marea Egee. Aveți fericita ocazie să petreceți clipe unice sub soarele Greciei, timp de 7 zile sau mai multe la cerere, atat pe mare cât și pe țărm.

Va invitam sa vă aventurați într-un peisaj incărcat de legende, unde veți avea acces exclusiv la plaje salbatice, la care cei de pe țărm doar pot visa. Intrând in spectaculoasa lume a celor ce străbat marile purtați de vânt,veți avea ocazia să manevrați velierul sub indrumarea echipajului nostru si astfel poate, nasterea unei noi pasiuni.

Ori de câte ori veți dori, ne vom opri pentru înot si pescuit în apele turcoaz, a căror frumusețe poate fi descrisă doar prin senzațiile și emoțiile trăite.

Pentru că o zi petrecută în paradisul mitologiei grecești să se încheie cu relax si bucurie, seara vă invităm să vă bucurați de mâncarea tradițională din tavernele aflate în porturile în care vom acosta. Senzațiile și emoțiile trăite pe velier sunt amplificate la maximum acolo unde doar cerul este limita. Itinerariile propuse sunt in Insulele Sporade, Ciclade si Thassos.

1.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
v1.jpgFacebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064150442356
Website: https://travelwild.ro/
E-mail: Travelwild.adventure@gmail.com
Tel: +40 757 199 076
ForumGrecia
Fan Thassos
 
Mesaje: 168
Membru din: Joi Sep 02, 2021 7:17 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 140 times

Înapoi la Servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori


evomag.ro
lilasperfumery.ro