"Michalis" Fishing Tourism - KEFALONIA

Moderatori: Publicitate, ForumGrecia

"Michalis" Fishing Tourism - KEFALONIA

Mesaj necititde ForumGrecia » Mie Mar 16, 2022 2:17 pm

"Michalis" Fishing Tourism Experimentați aventura autentică a pescuitului de homar pe o adevărată barcă de pescuit, tradițională, grecească împreună cu prietenii sau familia dvs!
"Michalis" Fishing Tourism este o afacere de familie locală, pornită ca un hobby de către Gerasimos Messoloras tatăl actualului căpitan Michalis Messoloras cel care vă întâmpină la urcarea în barca alături de soția sa Antonia Vassiliou-Messolora si vă împărtașește din tainele despre marea lui dragoste: MAREA!
Astăzi toată lumea din Kefalonia vorbește despre peștele căpitanului Michalis, cel care i-a inspirat pe tinerii insulei să se angajeze profesional în pescuit și în turismul piscicol fiind pionier în implementarea turismului piscicol în Kefalonia, licențiat dar și printre primii în Grecia.
1.a.jpg
iajpg.jpg
ic.jpg
ii1.jpg
i3.jpg

Programul zilei:
Excursia începe dimineața la ora 8 din portul Agia Pelagia din Svoronata, la 10 km de Argostoli (capitala insulei).Antonia vă întâmpină cu un tort handmade pe care îl pregătește în fiecare zi pentru oaspeții săi, cafea grecească și suc pentru micii noștri prieteni.
Continuăm până la punctul în care căpitanul Michalis și-a aruncat mrejele peste noapte. Vizitatorii urmăresc îndeaproape procesul de ridicare a plaselor și au ocazia să ajute în măsura în care le este permis pentru propria lor siguranță și să pună orice întrebări doresc.
Metodele tradiționale de pescuit folosite permit vizitatorilor să vadă homari, crabi, creveți, pești scorpion, biban, dorada și multe altele. Rețineți că peștele variază de la o zi la alta și nu este întotdeauna același.
Imediat ce plasele se ridică, încep să curețe și să depoziteze peștele în răcitoarele speciale cu gheață, așa cum spune legea.
După pescuit, ne îndreptăm spre o plajă (aproape de locul unde pescuim), unde nu există acces cu mașina decât cu barca. Acolo vizitatorii se bucură de soare și au ocazia să înoate în apele albastre cristaline ale Kefaloniei, în timp ce căpitanul și soția sa Antonia pregătesc prânzul în fața ochilor vizitatorilor.
Michalis va pregăti cele mai bune spaghete cu homar pe care le-ați gustat vreodată (în mod firesc când au fost prinși homari) sau «bourgeto» un preparat tradițional din Kefalonia făcut cu pește variat.La prânz vor fi adăugate și diverse specialități de pește prăjit.Antonia folosește doar produse din propria fermă ecologică, alegând legume de primă calitate pentru delicioasele sale salate (salata grecească și salată de cartofi), uleiul folosit în salate fiind din propria livadă de măslini.
Vinul de care se bucură vizitatorii provine dintr-un soi local din podgoria personală a lui Kapetan Gerasimo, tatăl lui Michalis.
După prânz sunt oferite fructe din câmpul familiei, în timp ce oaspeții se relaxează la umbra bărcii.
După masă, începe încet întoarcerea în port.
Durata excursiei este de la 8 dimineața până la 4 după-amiaza.
m.jpg
m1jpg.jpg
m2.jpg
m3.jpg
m3jpg.jpg
m4.jpg
m4jpg.jpg
m5.jpg
m5jpg.jpg
mbjpg.jpg
mm.jpg
n.jpg
p.jpg
p1.jpg
p2.jpg
p3.jpg
p5jpg.jpg
p6.jpg
pp.jpg

Sunteți gata să vă bucurați de această excursie în apele albastre adânci ale Mării Ionice și să întâlniți delfinii și țestoasa Caretta-Caretta?!
Contactați-ne și vă putem plaifica excursii speciale private, pescuit la asfințit sau pescuit în restul anotimpurilor și atunci când vremea o permite!
1b.jpg
v1.jpg
vv1.jpg
vv2.jpg
v.jpg
vv3.jpg
vv.jpg
ii2.jpg
6.jpg


https://www.youtube.com/shorts/52ZLpcZ88Ok

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Fishi ... 20.5149982
Svoronata, Kefalonia
Facebook: https://www.facebook.com/kefaloniafishingtourism
Website: https://michalisfishingtourism.com/
Instagram: https://www.instagram.com/fishingtourismkefalonia/
E-mail: fishingtourism@yahoo.com
Tel: +30 695 558 8556
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCsqhg ... XQaxRzJNwg
ForumGrecia
Fan Thassos
 
Mesaje: 168
Membru din: Joi Sep 02, 2021 7:17 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 140 times

Înapoi la Servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


evomag.ro
lilasperfumery.ro