Odysseia Boat Tour, Nidri - LEFKADA

Moderatori: Publicitate, ForumGrecia

Odysseia Boat Tour, Nidri - LEFKADA

Mesaj necititde ForumGrecia » Sâm Feb 19, 2022 7:44 pm

Odysseia Boat Tour

Mai mult decât o simplă excursie cu barca !
Ne găsiți localizați în Nidri cea mai populară stațiune turistică de pe insula Lefkada, amplasată în jurul golfului cu același nume, locul perfect pentru a te bucura de o escapadă în timpul vacanței.
Odysseia Boat Tour este o afacere de familie locală, care funcționează de peste 40 de ani. Membrii acesteia au îmbinat pasiunea și experiența acumulată în tot acest timp străduindu-se să ofere oaspeților una din cele mai memorabile zile din vacanța lor.
Vasul în sine este o barcă cu motor și vele de 20 m lungime și 6 m lățime, complet din lemn. Tipul său de fabricație se numește „Perama”, un descendent al navelor comerciale și de război antice grecești. Acest lucru i-a permis căpitanului Gerasimos, în urma pasiunii sale, să transforme Odysseia într-o replică a triremelor ateniene, creând o navă artizanală cu adevărat unică.
1.jpg
2.JPG

Odysseia organizează croaziere zilnice cu plecare din portul Nidri navigând de la sfârștul lunii aprilie până la începutul lunii octombrie, excursiile incepând in jurul orei 9:30 și cu întoarcere aproximativ la ora 17:30.
Principalul scop al membrilor echipajului pe tot parcursul zilei este de a arăta turiștilor natura și frumusetile zonei, îmbinând în mod plăcut fragmente din istorie cu aspecte locale interesante, în același timp bucurăndu-vă de celebra ambianță și ospitalitatea grecească (Filoxenia) la bord.
Itinerarul este conceput în așa fel încât să se evite distanțele lungi, de croazieră, permițând petrecerea cea mai mare parte a timpului zilei înotând, explorând sau pur și simplu relaxându-vă la soare! În plus, orele de sosire la fiecare dintre opriri sunt alese cu grijă, pentru a evita aglomerația cu alte ambarcațiuni de turism.
V1.jpg
V2.jpg
V3.jpg
V4.jpg
V5.jpg

Odysseia poate găzdui toate tipurile de evenimente private și evenimente speciale, cum ar fi petreceri de nuntă sau botez. Puntea largă și plată a navei este perfectă pentru un bufet, pentru dans și pentru a savura o băutură la barul aflat la bordul ei, toate acestea în timp ce oaspeții ei admiră priveliștile magnifice ale Mării Ionice. Datorită experienței a multor ani în organizarea unei game largă de evenimente, veți beneficia cu siguranță de o zi bine planificată și memorabilă la bordul navei.
G1.jpg
G2.jpg
G3.JPG
G4.jpg

Toate acestea au ca rezultat o experiență de neuitat, distinsă cu Certificatul de excelență pe TripAdvisor în fiecare an din 2012.

Z1.jpg
Z2.jpg
Z3.jpg


Localizare: https://www.google.ro/maps/place/38%C2% ... 4d20.71107
Nidri, Lefkada
Website: http://www.odysseia-lefkada.eu
Facebook: https://www.facebook.com/Odysseiaboattour
Instagram: https://www.instagram.com/OdysseiaLefkada/
Tel.: +30 6970 122 745
Tel.: +30 6932 310 975
Tel.: +30 6936 835 997
E-mail: odysseialefkada@gmail.com
ForumGrecia
Fan Thassos
 
Mesaje: 168
Membru din: Joi Sep 02, 2021 7:17 pm
Has thanked: 0 time
Been thanked: 140 times

Înapoi la Servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


evomag.ro
lilasperfumery.ro