Taverna George (Giorgos)

Tradiție gustată

Descoperiți autenticitatea la Taverna George (Giorgos), în pitorescul sat Kinira. O afacere familială oferă servicii și preparate rafinate, păstrând tradiția locală.

Taverna tradițională George (Giorgos) își găsește locul în pitorescul sat Kinira, amplasată cu grijă lângă drumul principal ce străbate zona.

Această afacere familială pune un accent deosebit pe oferirea unei experiențe de neuitat. Ei doresc mereu să depășească așteptările oaspeților cu cele mai rafinate servicii și preparate, pregătite cu devotament și atenție până la cel mai mic detaliu.

În timpul plimbărilor către plajele spectaculoase ale insulei, o oprire la umbra bolților de vita de vie ale Tavernei George (Iorgos) vă așteaptă cu o ambianță primitoare, o masă îmbelșugată și o servire atentă.

De la prospetimea zilnică a peștelui și cărnii, până la selecția atentă a ingredientelor naturale și de cea mai înaltă calitate, rețetele noastre respectă tradiția și vă oferă o experiență autentică a bucătăriei locale.

Pentru cei care apreciază autenticitatea, Taverna George (Iorgos) devine destinația perfectă, unde gustul tradițional se îmbină cu atmosfera plăcută și serviciul impecabil.

Taverna George (Giorgos) vă invită să vă bucurați de o escapadă culinară autentică la masă! Kali orexi!

Date de contact Taverna George (Iorgos):

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 6154?hl=en
Kinira, Thassos
+30 2593 041215
https://www.facebook.com/TraditionalTav … e/?fref=ts

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Kinira
Direcții

Recomandăm pentru: - tradiția autentică: Taverna George oferă o experiență autentică a bucătăriei locale; - serviciul rafinat: oferă cele mai rafinate servicii și preparate pregătite cu devotament; - locație pitorească: amplasată în satul Kinira, cu ambianță primitoare; - ingredientele de calitate: prospetime zilnică, selecție atentă a ingredientelor naturale și de cea mai înaltă calitate.

Kinira
Direcții