Studios Elena

Eleganță și relaxare

Studios Elena, locul perfect pentru o ședere relaxantă în Limenaria. Studiouri moderne, confortabile și bine echipate, la doar 40m de plajă. Descoperiți eleganța și serviciile de calitate.

Studios Elena reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc o ședere relaxantă în Limenaria. Situate strategic la doar 40 de metri de plajă, aceste studiouri oferă o gamă variată de facilități pentru a asigura confortul maxim al oaspeților.

Cu un design modern și elegant, studiourile pot găzdui atât cupluri cât și grupuri mai mari, oferind opțiuni de cazare pentru două sau trei persoane. Chicineta este complet echipată, inclusiv cu aragaz cu 2 plite, frigider, ustensile și ceainic electric, asigurând o experiență de autogătire facilă.

Fiecare unitate dispune de facilități esențiale precum aer condiționat, TV, Wi-Fi gratuit, uscător de păr și duș. Balconul sau terasa oferă priveliști încântătoare și spații perfecte pentru relaxare.

În apropierea studiourilor, oaspeții pot descoperi numeroase magazine, baruri și taverne, oferind o gamă variată de experiențe culinare și de divertisment.

Locația avantajoasă a Studios Elena permite un acces facil la portul orașului Limenas, situat la doar 40 km distanță, precum și la portul Ormos Prinou, aflat la 24 km. Această accesibilitate facilitează explorarea zonelor înconjurătoare și a atracțiilor turistice.

Cu servicii de înaltă calitate și atenție la detalii, studioul se distinge ca un loc de cazare ideal pentru cei care apreciază confortul și eleganța în timpul călătoriilor lor. Bucurați-vă de o experiență de neuitat în inima Limenariei, cu Studios Elena ca gazda dumneavoastră.

Date de contact Studios Elena:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56912
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/studios.elena
Rezervări
Tel: +30 2593053451
E-mail: studioselena.thassos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - confortul maxim: facilități moderne și design elegant pentru o ședere relaxantă; - varietatea cazării: opțiuni adaptate atât cuplurilor, cât și grupurilor mai mari; - proximitatea atracțiilor: locație centrală cu acces facil la magazine și taverne; - accesibilitatea la porturi: amplasare convenabilă pentru explorarea orașului și a zonelor înconjurătoare.

Limenaria
Direcții