Star Bay Luxury

Rafinamentul redefinit

Star Bay Luxury oferă lux și confort la doar 150 m de centrul Limenariei. Camere elegante, Wi-Fi gratuit și facilități premium pentru o experiență de neuitat.

Star Bay Luxury se bucură de o locație excepțională, situându-se la doar 150 de metri distanță de inima pitorească a orașului Limenaria și la doar 300 de metri de celebra plajă Metalia, cunoscută pentru nisipul său fin și apele cristaline.

Oferind o gamă variată de facilități de lux, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi unități de cazare elegante și confortabile, complet echipate. Fiecare cameră dispune de aer condiționat pentru a asigura un climat plăcut, balcon privat pentru a vă bucura de priveliștile încântătoare, frigider pentru a vă păstra răcoroase băuturile preferate și Wi-Fi gratuit pentru a vă menține conectați la lumea virtuală.

Televizorul cu ecran plat și canalele prin satelit aduc divertismentul direct în confortul camerei dumneavoastră iar facilitățile smart, fierbătorul și uscătorul de păr completează experiența de relaxare și bunăstare.

Privind către viitor, cazarea rămâne angajată în a oferi oaspeților săi cele mai bune servicii de ospitalitate. Cu o atenție deosebită la detalii și un personal dedicat, fiecare oaspete se simte tratat cu distincție și rafinament.

Descoperiți eleganța și luxul la Star Bay Luxury, unde se întâlnesc confortul modern și tradiția ospitalității, oferindu-vă nu doar o ședere, ci o experiență memorabilă într-un cadru de neegalat.

Date de contact Star Bay Luxury:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57889
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/star.bay.thassos
Website: https://starbayluxury.gr
Rezervări
Tel: +30 2593053451
E-mail: info@starbayluxury.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală: aproape de inima orașului și plaja Metalia; - facilitățile de lux: camere elegante, aer condiționat, balcon privat, Wi-Fi gratuit; - divertismentul inclus: televizor cu ecran plat, canale prin satelit, facilități smart; - servicii deosebite: personal dedicat, atenție la detalii, experiență rafinată.

Limenaria
Direcții