Sirines Apartments

Raiul verde

Descoperă oază de relaxare la Sirines Apartments, Skala Prinos. Maisonettes moderne, studio, facilități premium, parcare gratuită, loc de joacă pentru copii și plaje la doar câteva minute.

Sirines Apartments se situează în Skala Prinos, Dasillio, într-o locație idilică. Fără trafic, este în mijlocul unei oaze de verdeață, la doar 5 minute de plaja mării. Acest complex cuprinde 4 maisonettes și un studio. Toate sunt perfect echipate pentru sejururi în regim self-catering, oferind o experiență confortabilă și relaxantă.

Maisonettes-urile, cu o suprafață generoasă de 52 de metri pătrați fiecare, dispun de patru paturi de o persoană și o canapea extensibilă, putând găzdui până la 4 persoane într-un spațiu elegant și bine organizat. Pe de altă parte, studio-ul este amenajat cu un pat dublu, oferind totodată intimitate și confort pentru 2 persoane.

Atât maisonettes-urile, cât și studio-ul sunt dotate cu facilități moderne, precum plită electrică, frigider mare, cafetieră, aer condiționat, televizor, uscător de păr, încălzire centrală autonomă în lunile mai reci ale iernii și acces la internet WiFi, asigurând astfel că oaspeții se bucură de toate utilitățile necesare pentru o ședere plăcută.

Complexul este deschis pe tot parcursul anului, oferind o atmosferă primitoare și relaxantă. În curtea generoasă, înconjurată de multe flori și un mic lac pitoresc, sunt amenajate locuri de joacă pentru copii și o zonă specială pentru grătar și luat masa în aer liber.

Parcarea, în aer liber și sub umbra copacilor, este disponibilă gratuit pentru oaspeți, facilitând accesul și păstrarea vehiculelor în condiții optime.

La doar câteva minute de mers pe jos se află două plaje cu nisip, invitând la relaxare și contemplare, iar la aproximativ 300 de metri distanță se găsește Taverna Oneiro Zois, unde oaspeții beneficiază de o reducere de 10% la fiecare masă, completând astfel oferta diversificată a acestui pitoresc complex de apartamente.

Date de contact Sirines Apartments:

Localizare : Dasillio Prinos
Thassos island, 64010 Greece
Website https://www.oneirozois.com/en/accomodation/
Rezervări
Tel: 0030 25930 71445
Mobil: 0030 6944784988
E-mail: info@oneirozois.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm Sirines Apartments pentru: - Locație idilică și fără trafic, perfectă pentru relaxare și liniște. - Apartamente complet echipate pentru sejur self-catering, oferind independență totală. - Dotări moderne și confort, inclusiv aer condiționat și internet WiFi. - Atmosferă primitoare și facilități familiale, cu locuri de joacă și grătar.

Skala Prinos
Direcții