Sikoudis Gorgona

Confort litoral etern

Sikoudis Gorgona Beach oferă cazare deosebită în Skala Rachoni, aproape de plajă cu apă cristalină. Camere confortabile, facilități moderne, și atmosferă tradițională la malul mării.

Pensiunea oferă cazare în satul frumos și liniștit Skala Rachoni, în apropierea plajei cu apă cristalină și priveliște spre țărmul continental al Greciei.

Pensiunea dispune de camere duble și apartamente, potrivite pentru cazarea a 2 până la 7 persoane.

Dotările și facilitățile includ TV și canale satelit, aer condiționat, internet, telefon, uscător de păr, frigider, seif, baie, balcon, room service și șezlonguri.

La parter, se găsește o tavernă tradițională (http://www.forumthassos.ro/viewtopic.php?f=77&t=1646), unde oaspeții se pot bucura de un prânz deosebit într-o atmosferă plăcută pe malul mării.

Opțiunea pentru un mic dejun englezesc, servit zilnic în cofetăria-cafeneaua de la parter, este disponibilă. De asemenea, room service este oferit pe tot parcursul zilei, iar mâncarea sau băutura pot fi livrate la ușa camerei la orice oră. Oaspeții beneficiază de șezlonguri și umbrele gratuite pe plajă iar parcarea este gratuită. Șoseaua principală a insulei este la doar 50 de metri distanță, asigurând acces facil la toate plajele, stațiunile și atracțiile insulei Thassos.

Date de contact Sikoudis Gorgona:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61232
Skala Rachoni
Website: https://www.sikoudisgorgona-beach.gr/

Rezervări:
Tel.: +30 25930 81032
E-mail: sikoudisgorgona-beach@hotmail.gr

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - locația idilică lângă plaja cu apă cristalină și priveliște superbă; - camerele confortabile și dotări moderne pentru o ședere plăcută; - taverna tradițională oferind prânzuri deosebite într-o atmosferă plăcută; - serviciile excelente, inclusiv mic dejun englezesc și room service disponibil.

Skala Rachoni
Direcții