Potos Hotel

Confort prin excelență

Hotelul Potos în Thassos – alegerea perfectă pentru o vacanță memorabilă cu acces facil la mare, camere confortabile și servicii de neuitat, oferind experiențe unice pe malul Mării Egee.

Situat în Thassos, în pitorescul oraș Potos, Hotelul Potos reprezintă alegerea perfectă pentru o vacanță memorabilă. Are o poziție excelentă, la doar 60 de metri distanță de malul mării și 100 de metri de centrul stațiunii. Hotelul oferă acces facil la taverne, baruri și magazine, creând un cadru idilic pentru odihnă.

Varietatea de opțiuni de cazare include camere single, duble și triple, 4 apartamente cu living și dormitor, precum și 4 apartamente cu bucătărie. Acestea au dormitor pentru două persoane și cameră de zi pentru una sau două persoane suplimentare. De asemenea, în imediata apropiere a terenului de joacă, se găsesc 4 garsoniere spațioase, potrivite pentru găzduirea a 3 persoane și dotate cu chicinetă.

Toate camerele dispun de facilități moderne, inclusiv balcon, duș cu toaletă, uscător de păr, telefon, TV prin satelit, aer condiționat (răcire-încălzire), minibar, radio și seif. Cu 70% dintre camere oferind priveliști uimitoare la mare și la piscină, Hotelul Potos se distinge prin atenția acordată confortului oaspeților săi.

Oferind servicii de room service, oaspeții se pot bucura de experiența culinară sau de o băutură relaxantă admirând apusul spectaculos de pe balcon. Cu facilități de neuitat și peisaje minunate, Hotelul Potos promite o vacanță de neuitat în inima Thassosului.

Date de contact Potos Hotel:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60488
Potos
Website: https://www.hotelpotos.com/en/
Facebook: https://www.facebook.com/hotelpotos

Rezervări
Tel.: +30 2593051416
E-mail: info@hotelpotos.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - poziția centrală: 60 m de mare, 100 m de centru; - varietatea de camere: single, duble, triple și apartamente confortabile; - facilitățile moderne: balcon, aer condiționat, TV prin satelit, room service; - priveliștișe impresionante: 70% camere cu vedere la mare și piscină.

Potos
Direcții