Our Parent’s House

Refugiu, eleganță, liniște

Descoperiți luxul și liniștea la Our Parent’s House în Skala Kallirachi. Spații elegante, facilități moderne și conexiune perfectă cu natura. Rezervați acum pentru o experiență memorabilă!

Situată în pitorescul sat Skala Kallirachi, la marginea străzii principale, proprietatea cu denumirea “Our Parent’s House” oferă o experiență de cazare exclusivă, potrivită pentru cei în căutarea liniștii și confortului.

Această locuință spațioasă are o suprafață generoasă de aproximativ 120 m2. Este dispusă pe două etaje, reprezintă un sanctuar de relaxare, furnizând toate facilitățile esențiale pentru a asigura un sejur plăcut. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a satisface nevoile oaspeților, oferind un ambient confortabil și elegant.

La etaj, se găsesc trei dormitoare rafinate, cu capacitatea de a găzdui până la 8 persoane. Două dintre acestea sunt dotate cu paturi duble, în timp ce al treilea dormitor dispune de două paturi supraetajate, perfecte pentru a adăposti întreaga familie sau grupul de prieteni.

Parterul impresionează prin designul său deschis, cuprinzând o bucătărie complet utilată, sufragerie și living, facilitând un flux lin al spațiului. O toaletă adițională adaugă practicitate acestui nivel.

Printre facilitățile deosebite se numără WiFi gratuit în întreaga locație, aer condiționat pentru a asigura confortul termic optim, radiator solar, bucătărie electrică complet echipată, inclusiv cuptor, frigider de dimensiuni generoase, mașină de spălat vase și mașină de spălat rufe.

De asemenea, beneficiați de un living spațios, mobilat cu trei canapele confortabile, iar în curtea exterioară de aproximativ 40 m2, veți găsi un refugiu sub umbra unei vie și paturi de flori cu plante aromatice. Parcarea publică este accesibilă la doar 50 de metri distanță.

“Our Parent’s House” vă invită să vă bucurați de conexiunea cu natura și Marea Egee, oferindu-vă un cadru relaxant și rafinat pentru o experiență de neuitat. Rezervați acum pentru a vă asigura locul în acest paradis de vacanță!

Date de contact Our Parent’s House:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
https://ourparentshouse.gr/
Rezervări
Telefon: + 30 6932 563 564 Tolis Vourvoutsiotis
Email: tolis@ourparentshouse.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - confort și eleganță: locuință spațioasă, elegant mobilată, oferind confort suprem; - facilitățile deosebite: Wi-Fi gratuit, aer condiționat, bucatărie complet echipată, facilități moderne; - ambianța relaxantă: sanctuar de relaxare într-un cadru pitoresc, perfect pentru liniște; - conexiunea cu natura: experiență aproape de natură și Marea Egee, o oază relaxantă.

Skala Kallirachi
Direcții