Oneiro Zois Taverna

Local familial, reconfortant, tradițional

Taverna Oneiro Zois, o destinație unică în Skala Prinos, oferă bucate tradiționale grecești, atmosferă familială și specialități unice. Descoperiți ospitalitatea autentică într-un peisaj pitoresc.

Taverna Oneiro Zois reprezintă o destinație deosebită în Skala Prinos. Este amplasată în pitorescul sector Dasilio, faimos pentru plajele sale cu nisip și umbrele naturale din păduri de pini.

Această locație familială și reconfortantă se definește ca o tavernă grecească tradițională, activă în perioada estivală.

Oneiro Zois Taverna vă oferă o gamă diversificată de delicatese locale, inclusiv pește proaspăt, fructe de mare, preparate tradiționale grecești, paste, risotto, carne la grătar, pizza proaspăt pregătită, aperitive, salate personalizate și omlete.

Specialitățile bucatarului reprezintă o atracție distinctivă, indisponibile în nicio altă ofertă din insulă.

Meniul cuprinde o selecție generoasă de vinuri locale, băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare și cafea, pentru a satisface gusturile rafinate ale clienților.

Cu o programare extinsă, taverna vă întâmpină pentru prânz și cină, deschisă de la ora 11.00 dimineața până la miezul nopții, în perioada cuprinsă între începutul lunii mai și mijlocul lunii octombrie.

Pentru cei mici, există un loc de joacă în grădină, iar opțiunile de parcare sunt abundente, asigurând confortul vizitatorilor.

Proprietarii tavernei sunt cu mândrie continuatori ai tradiției familiei, implicându-se în ospitalitate și servicii de calitate de-a lungul a patru generații.

Date de contact Oneiro Zois Taverna

Localizare: Skala Prinos
Website www.oneirozois.com
Tel: 0030 25930 71445
Mobil: 0030 6944784988
E-mail: info@oneirozois.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm Oneiro Zois Taverna pentru: - Delicii locale variate și specialități culinare unice în insulă. - Ambient familial și reconfortant pentru experiențe culinare autentice. - Program extins pentru prânz și cină, adaptat nevoilor diversificate. - Tradiție și mândrie în ospitalitate, transmisă de patru generații.

Skala Prinos
Direcții