Meandros Studios

Relaxare în Potos

Descoperiți relaxarea la Meandros Studios, cazare de calitate în Potos, aproape de plajă, cu studiouri și apartamente moderne. Varietate, confort și facilități pentru o ședere perfectă în insula Thassos.

Amplasate în stațiunea Potos, Meandros Studios oferă o cazare de calitate, cu acces facil la plajă și departe de aglomerație. Unitățile includ studiouri duble, triple și cvadruple, apartamente și apartamente duplex.

Studiourile cu pat dublu și unul de o persoană, baie și bucătărie pot fi găsite atât la etaj, cât și la parter. Există, de asemenea, variante qvadruple cu un pat dublu și două paturi supraetajate. Sunt disponibile și camere triple tip 2 cu un pat dublu și unul de o persoană, baie și bucătărie în clădirea nouă.

Pentru cei care preferă o experiență mai intimă, avem camere duble cu un pat dublu. Apartamentele pentru 4 persoane sunt situate la parter sau primul etaj. Sunt compuse din două dormitoare, baie și bucătărie. Opțiunile variază, incluzând apartamente cu pat dublu și 2 paturi de o persoană, sau cu 4 paturi de o persoană, și apartamente cu 2 paturi de o persoană și o canapea transformabilă.

Pentru familii numeroase, se recomandă apartamentul duplex pentru șase persoane, cu două dormitoare. Fiecare are câte un pat dublu și unul de o persoană, două băi și bucătării separate.

Toate unitățile noastre beneficiază de facilități precum televizor, aer condiționat, baie cu duș, prosoape, uscător de păr, plase de țânțari, chicinetă utilată și balcon cu zonă de relaxare. Cu o curte spațioasă, grădină amenajată și grătar în aer liber, precum și parcarea interioară. Astfel, Meandros Studios vă garantează o ședere plăcută și confortabilă.

Date de contact Meandros Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60603
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/studiosmeandros/
Rezervări
Tel.: +30 2593052126 ; +30 6944848799 – Kapsogeorgi Eleni
E-mail: markapsog@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - confortul sporit și facilitățile moderne pentru o relaxare deplină la plajă; - varietatea opțiunilor de cazare adaptate pentru diverse preferințe și nevoi; - locația centrală, aproape de plajă și departe de aglomerația urbană; - ambianța plăcută, cu grădină amenajată și facilități de recreere în aer liber.

Potos
Direcții