Maries Sea View

Confort panoramic, eleganță

Maries Sea View House oferă cazare elegantă în Skala Maries, cu panoramă impresionantă la mare și apusuri spectaculoase. Apartamentul spațios, cu bucătărie complet echipată, oferă confort și acces facil la plajă. O experiență autentică și relaxantă pentru familii și grupuri restrânse.

Maries Sea View House reprezintă o opțiune de cazare elegantă, situată în pitorescul sat Skala Maries, oferind o panoramă impresionantă asupra mării, apusurilor de soare spectaculoase și plajei Platanes, echipată cu umbrele și șezlonguri.

Apartamentul, cu capacitate de până la 6 oaspeți, se distinge prin locația sa avantajoasă, facilitând accesul la plajă pentru o experiență autentică, confirmată de imagini. Oaspeții vor beneficia de un confortabil apartament, ideal pentru verile toride.

Bucătăria spațioasă și funcțională, separată de zona de zi printr-un bar, este echipată cu plită, ceainic, filtru de cafea, prăjitor de pâine și frigider generos. Livingul, mobilat cu piese moderne și tradiționale, dispune de un smart TV 50′ și wifi de calitate. Canapeaua extensibilă poate servi și ca pat suplimentar.

În proximitatea livingului și a celor două dormitoare se află o baie modernă. Dormitorul principal dispune de un pat dublu confortabil și spațios, în timp ce al doilea dormitor oferă două paturi de o persoană, ambele având dulapuri spațioase.

La doar câțiva pași, oaspeții pot accesa brutăria satului (1 minut), restaurantele, cafenelele, minimarketurile și magazinele (2 minute). De asemenea, apartamentul se află la doar 2 minute de mers pe jos de stația de autobuz.

Există o parcare publică convenabilă în apropiere, completând oferta facilităților. Liniștea locației, priveliștea panoramică la mare și apusurile de soare fac din Maries Sea View House o alegere excelentă pentru familii și grupuri restrânse de prieteni, oferind o experiență relaxantă și memorabilă.

Date de contact Maries Sea View:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.51425
Skala Maries
Facebook: https://www.facebook.com/mariesseaviewhouse

Rezervări
Tel.: +306945377993
E-mail: bpapanik@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - panorama impresionantă la mare și apusurile spectaculoase; - accesul facil la plajă pentru o experiență autentică; - bucătăria spațioasă și modernă, echipată complet pentru comoditate; - apartamentul confortabil, ideal pentru verile toride și relaxante.

Skala Maries
Direcții