Mare Pedra Villa

Confort și Eleganță

Mare Pedra Villa – Skala Maries, complex de lux, combină tradiția cu designul contemporan, oferind camere elegante, facilități premium și o locație ideală pentru o vacanță relaxantă.

Complexul Mare Pedra Villa – Skala Maries reprezintă o realizare remarcabilă. Acesta îmbină în întregime lemnul și piatra într-un design contemporan, cu respect pentru tradiții, în construcția sa. Astfel, rezultă un ansamblu uimitor, cu camere excepționale ce emană căldură și un sentiment reconfortant de “acasă” pentru oaspeți. Poziționat pe un deal la câțiva kilometri de centrul satului Skala Maries, acest complex devine alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită și relaxantă.

Mare Pedra Villa se angajează să ofere servicii de înaltă calitate și cazare impecabilă oaspeților săi. Fiecare cameră disponibilă este atent decorată și dotată cu toate facilitățile necesare pentru a asigura o ședere plăcută.

Camerele duble de la etajul superior sunt spațioase, elegant decorate și pot găzdui până la trei persoane, oferind un pat dublu și posibilitatea de a adăuga un pat pliant suplimentar. Fiecare cameră dispune de o baie privată și oferă acces direct la un balcon mobilat, cu o panoramă uimitoare la mare.

Camerele cvadruple de la parter sunt, de asemenea, spațioase și elegant decorate, potrivite pentru până la patru persoane. Acestea includ un pat dublu, o canapea extensibilă dublă și o baie privată. Fiecare cameră are acces direct la un balcon mobilat, oferind o priveliște impresionantă la munte și o vedere parțială la mare.

Facilitățile complexului includ Wi-Fi, televizor cu ecran plat, aer condiționat, frigider și parcare. Localizarea apropiată de numeroase plaje frumoase, sate și atracții turistice face din Mare Pedra Villa’s baza perfectă pentru explorarea frumuseților ascunse ale insulei.

Date de contact Mare Pedra Villa:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5277
Skala Marion
Website: https://marepedra.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Marepedra

Rezervări
Tel.: Panagiotis: +30 6979988475
Lia: +30 6949935063
E-mail: info@marepedra.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - design-ul contemporan și tradiții în construcție pentru atmosferă autentică; - camere spațioase și elegante, oferind confort și relaxare depline; - servicii de înaltă calitate și atenție la perfecțiunea detaliilor; - locație pitorească aproape de plaje, sate și atracții turistice remarcabile.

Skala Maries
Direcții