Leo Villa

Relaxare pictată

Villa Leo, la 100m de plajă într-un cadru liniștit. Două dormitoare, living confortabil, facilități moderne. Rezervați acum pentru o ședere relaxantă aproape de atracțiile insulei.

Villa Leo este situată în zona Glykadi, la doar 100 de metri de plajă. Este încadrată într-un cadru liniștit, în mijlocul unei păduri de pini, la o distanță de 4 km de Limenas, pe traseul către Prinos.

Această locuință de vacanță, cunoscută sub numele de Villa Leo, oferă două dormitoare. Fiecare este echipat cu un pat dublu și un pat de o persoană. În plus, dispune de un living confortabil, o bucătărie complet utilată, inclusiv un frigider generos, aragaz și ustensile de bucătărie esențiale. Baia este dotată cu un duș modern pentru confortul maxim al oaspeților.

Printre facilitățile suplimentare se numără un televizor pentru divertisment, o mașină de spălat pentru comoditatea dumneavoastră și aer condiționat în fiecare dormitor. Astfel vă asigură un climat plăcut pe durata șederii. De asemenea, vă punem la dispoziție Wi-Fi gratuit pentru a vă menține conectați în orice moment.

Curtea generoasă a vilei oferă spațiu pentru relaxare și agrement, iar pe terasa acesteia vă așteaptă un grătar, însoțit de o zonă de luat masa în aer liber. Cu toate acestea, vila reușește să ofere toate aceste facilități într-un cadru ferit de agitația străzilor și orașului, fiind în același timp în proximitatea plajelor pitorești ale insulei.

Dacă sunteți În căutare de condiții perfecte pentru o ședere plăcută și relaxantă, departe de zgomotul urban, dar aproape de atracțiile naturale ale insulei, Villa Leo este alegerea ideală. Rezervați acum pentru a vă asigura o experiență memorabilă în această oază de liniște și confort.

Date de contact Villa Leo:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.66266
Glykadi

Rezervări
Email: leontarakisd@gmail.com
Telefon mobil: +306944878732 disponibil și Viber și WhatsApp

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Glykadi
Direcții

Recomandăm Leo Villa pentru: - Plajă la 100m: Relaxare la malul mării în doar câțiva pași. - Comodități moderne: Televizor, aer condiționat, și Wi-Fi gratuit inclus. - Cadru liniștit: Oază de liniște în mijlocul unei păduri de pini. - Proximitate atracții: Aproape de plaje pitorești și oraș, dar fără agitație.

Glykadi
Direcții