Kleio’s Loft

Descoperiți confortul autentic

Descoperiți frumusețea autentică a satului Skala Maries în Kleio’s Loft, un apartament spațios cu vedere la mare. Bucurați-vă de intimitate și comfort într-o escapadă relaxantă în Thassos, Grecia.

Kleio’s Loft reprezintă o alegere excepțională pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea satului Skala Maries din Thassos, Grecia. Situat la doar 2 minute de centrul pitoresc al satului, acest apartament spațios, proiectat pentru patru persoane, oferă o experiență autentică într-un decor spectaculos.

Cu două nivele, bucătărie complet utilată și facilități precum aragaz/cuptor, prăjitor de pâine, ceainic și frigider/congelator, cazarea reprezintă alegerea perfectă pentru o familie în căutarea confortului casei chiar și în timpul vacanței. Beneficiind de conexiune Wi-Fi gratuită, oaspeții se pot bucura de priveliști uimitoare la mare și apusuri de soare de neuitat.

Experimentați autenticitatea vieții de sat grecesc, savurând o panoramă impresionantă spre Skala Maries, marea Egee și chiar Kavala. În timp ce vă relaxați în intimitatea și confortul propriului spațiu, vă veți simți cu adevărat departe de agitația vieții cotidiene.

Skala Maries se mândrește cu o varietate bogată de taverne și baruri, aducând oamenii în mijlocul vieții autentice a satului grecesc. Alegând Kleio’s Loft, vă oferiți șansa de a experimenta tot ceea ce această destinație minunată are de oferit pentru o vacanță relaxantă și memorabilă. Faceți pasul către o escapadă autentică și bucurați-vă de farmecul unic al lui Kleio’s Loft în inima pitorescului Skala Maries.

Date de contact Kleio’s Loft:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Skala Maries

Rezervări
Email: leontarakisd@gmail.com
Tel.: +306944263507
+306944878732

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm Kleio's Loft pentru: - Priveliști spectaculoase: mare, apusuri de soare, Skala Maries, experiență autentică. - Confort familial: apartament spațios, două nivele, bucătărie complet utilată, wi-fi gratuit. - Autenticitate grecească: viață de sat, panorama spre Kavala, taverne autentice. - Lângă tot: 2 minute de centrul pitoresc, taverne, Skala Maries.

Skala Maries
Direcții