Inesa

Tradiție, calitate, autenticitate

Inesa, magazinul din Limenaria, cu suveniruri autentice și produse tradiționale grecești. Descoperiți farmecul Greciei în fiecare detaliu, bucurându-vă de autenticitate și calitate.

Magazinul Inesa se evidențiază prin diversitatea sa de produse tradiționale grecești. Este renumit pentru suvenirurile autentice și produsele de calitate. Este convenabil poziționat pe strada pietonală din Limenaria, paralelă cu faleza.

La Inesa găsiți ulei de măsline virgin și extravirgin, măsline de cea mai bună calitate, condimente autentice și ouzo tradițional. Tot aici puteți alege din diverse sortimente de gemuri tradiționale, halva produsă local sau din alte zone din Grecia, precum și produse naturale de îngrijire corporală.

Pentru acasă, vă vor fermeca suvenirurile autentice, de la magneți și brelocuri, până la ustensile din lemn de măslin.  Idei de cadou sau pentru grădina dvs.: puieți de măslin și flori locale în ghivece, pentru a îmbogăți frumusețea naturală a casei dumeavoastră.

Simona, proprietara româncă, oferă clienților nu doar produse deosebite, ci și o experiență de cumpărături plăcută, unde calitatea și autenticitatea sunt prioritare.

Descoperiți farmecul Greciei autentice și bucurați-vă de o selecție de produse tradiționale, suveniruri de calitate, dintr-o vacanță de neuitat.

Date de contact Inesa:

Localizare: Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100070608709922
E-mail: inesachakhoian@yahoo.com
Tel.: +30 6948837513 Simona Crișan

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - experiența autentică: suveniruri și produse grecești autentice, capturând atmosfera Greciei; - calitatea superioară: gama extinsă de produse premium, inclusiv ulei și măsline de înaltă calitate; - diversitatea unică: oferta variată, de la gemuri la suveniruri și produse de îngrijire corporală; - cadourile distincte: idei de cadou pentru grădină, inclusiv puieți de măslin și flori autentice.

Limenaria
Direcții