Eva’s Paradise Studios

Oază liniștită

Descoperiți Eva’s Paradise Studios în Pefkari, la 250 m de plajă. Cazare confortabilă, curată și complet echipată pentru cupluri și familii, într-un decor natural relaxant.

Situată în Pefkari, la doar 250 de metri de plajă, Eva’s Paradise Studios reprezintă opțiunea perfectă pentru cei ce călătoresc dinspre Limenaria. Trecând de primul indicator spre Pefkari și continuând spre Potos, ocoliți la dreapta spre Pefkari pe a doua străduță ce coboară spre mare. Aici, studiourile Eva’s Paradise se găsesc în prima curte, pe stânga.

Eva’s Paradise Studios pune la dispoziție cazare în cinci camere recent renovate. Fiecare dintre camere este dotată cu un pat dublu și o canapea extensibilă cu două saltele. Mobilierul din lemn, realizat manual, completează o suprafață de aproximativ 20 m2. Aceste camere sunt perfecte pentru doi sau trei adulți, sau doi adulți împreună cu doi copii. În loc de bucătărie tradițională, există un spațiu destinat depozitării alimentelor și a veselei, o plită electrică și un frigider, fără chiuvetă.

Fiecare cameră dispune de baie proprie și este echipată cu uscător de păr, TV, plase de țânțari, aer condiționat, seif, frigider, mini-bar și acces gratuit la internet. La cerere, se oferă și pătuț pentru copii. O terasă cu masă și scaune completează fiecare cameră.

În lunile iulie și august, curățenia și schimbarea lenjeriei și a prosoapelor au loc zilnic iar în iunie și septembrie, la fiecare două zile.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită, o curte spațioasă, grătar, mobilier de grădină și un loc de joacă pentru copii.

Eva’s Paradise se află în proximitatea mării, cu cea mai apropiată plajă la 250 m. Totodată, este aproape de restaurantele și cafenelele din Potos, la 400 m de malul mării și la 500 m de animatul Potos, loc potrivit pentru cumpărături sau plimbări de seară.

Cuplurile și familiile cu copii sunt invitate să experimenteze confortul oferit de Eva’s Paradise pentru o vacanță liniștită în mijlocul naturii!

Date de contact Eva’s Paradise Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 0309?hl=ro
Pefkari
https://www.facebook.com/Evasparadisestudios/
Rezervări:
E-mail: evakotta24@gmail.com
Telefon mobil: 0030 694 690 6917
Telefon fix: 0030 259 305 2498

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pefkari
Direcții

Recomandăm pentru: - locația perfectă: la doar 250 m de plajă în Pefkari, proximitate ideală; - camerele confortabile: cinci camere renovate, mobilier lemn, atmosferă relaxantă; - facilitățile complete: baie proprie, terasă, parcare, grătar, loc de joacă; - serviciile zilnice: curățenie, schimbare lenjerie și prosoape în fiecare zi în sezon.

Pefkari
Direcții