Ellinas Hotel

Pentru familie, plajă și confort desăvârșit

Ellinas Hotel, situat în inima Golden Beach din Thassos, oferă cazare familială confortabilă la doar 40 m de mare. Studiouri și apartamente spațioase, opțiunea de demipensiune și facilități moderne.

Ellinas Hotel este o afacere familială, dedicată găzduirii cuplurilor, familiilor și grupurilor în căutare de cazare confortabilă. Acesta se află lângă cea mai frumoasă plajă a insulei. Hotelul oferă acces facil la supermarketuri, magazine, taverne, baruri pe plajă și cafenele. Toate aceastea sunt la doar câteva minute de mers pe jos. De asemenea, opțiunea de demipensiune la bar-taverna de pe plajă este disponibilă la doar 20 m distanță.

Studioul dublu de 20 m2, situat la primul etaj, dispune de un balcon mare cu vedere la mare și oferă facilități precum TV, A/C, dulap, uscător de păr, papuci, Wi-Fi și dotări complete pentru baie și cameră. Curățenia se efectuează zilnic, iar pătuțul pentru copii este disponibil la cerere.

Studiourile triple de 23 m2 se afla fie la parter, fie la etajul 1. Acestea oferă balcoane sau terase cu vedere la grădină sau la mare. Acestea sunt echipate cu un pat dublu și unul sau trei paturi de o persoană, zonă de luat masa, chicinetă complet utilată și baie cu duș. Dotările includ dulapuri mari, seif, uscător de păr, papuci, prosoape de plajă, Wi-Fi, iar curățenia zilnică este asigurată. Pătuțul pentru copii este disponibil la cerere.

Apartamentele cu un dormitor de 35 m2, la parter sau etajul 1. Vederea din balcoan sau terasă este spre grădină sau mare. Acestea includ dormitor cu aer condiționat, cameră de zi cu canapea pat ce se transformă în pat dublu, zonă de luat masa, chicinetă complet echipată și baie cu duș. Facilitățile includ dulapuri mari, seif, uscător de păr, papuci, prosoape de plajă, Wi-Fi, iar curățenia zilnică și pătuțul pentru copii sunt disponibile la cerere.

Apartamentele cu două dormitoare de 50 m2, la etajul superior, cu balcoane mari și vedere la marea turcoaz din Golden Beach. Acestea dispun de două dormitoare cu aer condiționat, cameră de zi cu canapea extensibilă și fotoliu extensibil, zonă de sufragerie, chicinetă complet echipată și două băi. Dotările includ dulapuri spațioase, seif, uscător de păr, papuci, prosoape de plajă, Wi-Fi, iar curățenia zilnică și pătuțul pentru copii sunt disponibile la cerere.

Date de contact pentru Ellinas Hotel:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.76103
Golden Beach, Skala Panagia
Website: https://www.facebook.com/ellinashotel/

Rezervări:
E-mail: hotelellinas@gmail.com
Telefon: +30 699 244 7373, +30 6982703791
Ellinas Hotel
Golden Beach, Thassos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația idilică: în Golden Beach, la 150 m de malul mării; - spațiile de cazare generoase: studiouri și apartamente confortabile, amenajate cu grijă; - priveliștea panoramică: vedere spectaculoasă către întregul golf Golden Beach; - servicii complete: Wi-Fi, curățenie zilnică, dotări de baie și bucătărie, parcare.

Skala Panagia
Direcții