Celeste Golden Beach Complex

Oază de lux și natură

Celeste Golden Beach oferă cazare luxoasă și relaxare într-un decor pitoresc la doar 150 m de plajă. Dotări complete, priveliște spectaculoasă, și proximitate la natură.

Complexul Celeste Golden Beach, amplasat în zona pitorească Golden Beach, la doar 150 m de plajă, oferă o priveliște spectaculoasă spre întregul golf Golden Beach – Skala Potamia.

Unitatea de cazare este dotată cu facilități de grătar, grădină spațioasă, parcare privată, internet wireless și o bucătărie în aer liber cu grătar, mese și ustensile. Proprietatea este înconjurată de natură, verdeață și livezi de măslini, situându-se în afara centrului satului, la doar 400 m distanță. Aceasta este suficient de departe de aglomerație și trafic intens, fiind ideală pentru relaxare și reconectare cu natura.

Studiourile spațioase cu vedere la mare, de 30 m2, sunt situate pe primul, al doilea etaj sau la parter. Acestea dispun de un pat dublu și unul sau trei paturi de o persoană, chicinetă și baie cu duș. Dotările includ dulap, aer condiționat, balcon cu vedere la mare, prosoape de plajă, papuci, seif, wi-fi. Curățenia se face zilnic iar prosoapele și lenjeria de pat sunt schimbate la două zile. Pătuțul pentru copii este disponibil la cerere.

Studiourile de familie cu vedere la mare, de 33m2, sunt la primul, al doilea etaj sau la parter. Acestea dispun de un pat dublu și două sau patru paturi de o persoană, chicinetă și baie cu duș. Dotările includ dulap, aer condiționat, balcon cu vedere la mare, prosoape de plajă, papuci, seif, wi-fi. Curățenia se face zilnic, iar prosoapele și lenjeria de pat sunt schimbate la două zile. Pătuțul pentru copii este disponibil la cerere.

Date de contact Celeste Golden Beach Complex:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … 4d24.76634
Golden Beach, Skala Panagia
Website: https://www.facebook.com/celestegoldenbeach/
Rezervări:
Telefon: +30 698 270 3791
E-mail: celestethassos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Panagia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația idilică: în Golden Beach, la 150 m de malul mării; - spații confortabile: studiouri și apartamente spațioase, amenajate cu grijă; - priveliște panoramică: vedere spectaculoasă către întregul golf Golden Beach. - servicii complete: Wi-Fi, curățenie zilnică, dotări de baie și bucătărie, parcare.

Skala Panagia
Direcții