Beautiful Alice Restaurant

Tradiție și rafinament

Descoperiți tradiția culinară la Beautiful Alice, restaurant familial pe plaja Aliki, Thassos. Meniu diversificat, relaxare pe șezlonguri, băuturi alese și servicii premium pentru o experiență autentică.

Situat pitoresc pe plaja Aliki, Beautiful Alice Restaurant te îmbie cu ospitalitatea unei afaceri de familie din 1964. Gestionată cu grijă de o familie locală din insula Thassos, această locație oferă o atmosferă prietenoasă și autentică pentru a vă bucura de o masă relaxantă și tradițională.

Bucurați-vă de diversitatea oferită de meniul restaurantului. Puteți alege dintre opțiunile proaspete precum pește și fructe de mare, aperitive grecești, salate sezoniere, sortimente de brânzeturi, paste, mâncăruri gătite, carne la proțap și preparate de carne la grătar sau la cuptor. Cu o varietate bogată de băuturi, inclusiv bere, vin, cafea, băuturi răcoritoare, retsina, ouzo și tzipouro, se conturează o experiență culinară desăvârșită.

Beneficiați de poziționarea deosebită, relaxându-vă pe șezlongurile de pe plajă. Bucurați-vă de priveliștea uluitoare a apelor azurii din golful Aliki. Cu preparate proaspete și băuturi alese, fiecare moment petrecut la Beautiful Alice devine o amintire memorabilă.

Barista talentat de la Beautiful Alice pregătește cele mai rafinate cocktailuri și cafele, pe care le puteți savura chiar pe șezlongul de pe plajă, aducând un plus de rafinament experienței trăite.

Pentru a vă asigura o vizită fără griji, vi se pun la dispoziție 70 de locuri de parcare gratuite în proximitatea restaurantului. Încheiați ziua perfectă în vacanța dumneavoastră în Thassos la Beautiful Alice Restaurant.

Date de contact Beautiful Alice Restaurant:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7411
Aliki
Facebook: https://www.facebook.com/Beautifulalicethassos
E-mail: dhmhtra19801980@gmail.com
Tel.: +30 2593 031574

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aliki
Direcții

Recomandăm pentru: - locația idilică pe plajă, oferind vedere la apele azurii; - meniul diversificat cu preparate proaspete și autentice din bucătăria grecească; - relaxarea pe șezlonguri cu băuturi alese și mâncare delicioasă; - serviciile premium și ospitalitate familială, garantând o experiență tradițională memorabilă.

Aliki
Direcții