Agatha Studios

Priveliști uimitoare și relaxare

Cu o locație de excepție la doar 250 m de plaja Paradise, Studios Agatha oferă cazare exclusivă în estul insulei Thassos. Priveliști uimitoare, relaxare și facilități premium pentru o vacanță perfectă.

Cu o localizare remarcabilă la doar 250 de metri de faimoasa plajă Paradise, Studios Agatha oferă cazare exclusivă în estul insulei Thassos. Situate la 30 km de Limenaria și 25 km de Limenas (Thassos Town), studiourile se bucură de o atmosferă liniștită. Aceasta se află la o scurtă distanță de frumoasa plajă cu nisip fin și intrare delicată în apă.

Ofertând priveliști uimitoare, studiourile și apartamentul sunt concepute pentru a satisface nevoile oaspeților în timpul unei vacanțe relaxante și confortabile, în regim self-catering. Studiourile duble oferă paturi twin și pot găzdui confortabil 2 persoane. Apartamentul dispune de o zonă de living cu 2 paturi single și o chicinetă integrată. Dormitorul este echipat cu paturi twin, televizor și aer condiționat, asigurând cazarea pentru 4 persoane.

Amplasate la parter și la primul etaj, studiourile și apartamentul oferă balcoane cu vedere la mare, munte și grădină, mobilate cu masă și scaune pentru o experiență relaxantă. Oaspeții pot savura momente de relaxare în grădină, beneficiind de facilități precum Wi-Fi, parcare privată și acces rapid la toate atracțiile insulei Thassos prin apropierea de șoseaua circulară.

Cu servicii adiționale în proximitate, inclusiv mini market, snack bar, bar pe plajă și restaurant, Agatha Studios oferă o experiență de neuitat la Paradise Beach. Sunteți așteptați să vă bucurați de liniște, peisaje exotice și deschiderea spre mare într-un cadru idilic.

Date de contact Agatha Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 6382?hl=en
Paradise Beach
Website: http://www.agatha-thassos.gr/
FB.: https://www.facebook.com/Studios-Agatha … 872055197/
E-mail: info@agatha-thassos.gr
Tel.: +30 25930 51925
+30 25930 41200
+30 69723 41866

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Paradise Beach
Direcții

Recomandăm pentru: - locația remarcabilă la numai 250 m de faimoasa plajă Paradise; - studiourile confortabile, perfecte pentru o vacanță relaxantă și memorabilă; - priveliștile uimitoare de la balcoane către mare, munte și grădină; - accesul rapid la atracțiile insulei Thassos și facilitățile excelente puse la dispoziție.

Paradise Beach
Direcții