Greek Summer School - Limenaria

Moderator: Publicitate

Greek Summer School - Limenaria

Mesaj necititde Publicitate » Sâm Mai 21, 2022 10:51 am

Pentru vara 2022 Greek Summer School v-a pregătit o experiență nouă și interesantă pe insula! Puteți să învățați câteva expresii uzuale, în limba greacă, direct de la un localnic, în timpul vacanțelor voastre în Thassos. Limba de predare este engleza.
Logo.png

Într-o sesiune LIVE, dinamică și interactivă, împreună cu mai mulți colegi, astfel încât ulterior să puteți să susțineți conversații simple, în limba greacă, în excursiile voastre din Grecia.
Profesor.jpg

Despre profesor: Zoe Merteventzi (*1977) este profesoară de germană (studii universitare la Universitatea Ruhr Bochum în 1. Studii germane, 2. Lingvistică generală și comparată, 3. Filologie greacă modernă și bizantină, 4. Cercetare în predarea limbilor străine - didactică și metodologie, 5. Traducerea tehnică a grecii moderne în germană) și studii principale la Universitatea Aristotel din Salonic cu diplomă în Filologie Germană, perfecționare la Spitalul Universitar Ulm în pedagogia traumei, șef al unei școli private de limbi străine, profesor de muzică (vioară), iar din anul 2000 angajată in sistemul de învățământ la diferite instituții, unde este responsabilă în principal de educația școlară a copiilor și tinerilor.
Din anul 2000, doamna Merteventzi deține licența de predare aprobată de stat conform legii grecești și în 2003 a înființat o școală privată de limbi străine autorizată.
Zoe Merteventzi are mulți ani de experiență în predarea limbii elene ca limbă străină, predând atât locuitorilor vorbitori străini ai insulei Thassos, cât și vizitatorilor de vară interesați de limba și cultura greacă.
Reușește mereu să predea chiar și celor care nu au încredere în ei înșiși. Cunoștințele anterioare nu sunt necesare pentru a participa la curs. Flexibilitatea, umorul și adaptabilitatea la fiecare elev sunt punctele sale forte. Predarea ei se bazează în special pe comunicare și pe o experiență dinamică de grup. Lecțiile ei sunt potrivite pentru toate vârstele, și sunt personalizate pentru a se potrivi fiecărui obiectiv al lecției.
Classroom.jpg

Tarife pentru începători / persoană:
1 persoană - 25 euro
2 persoane - 20 euro
3 persoane - 16 euro
4 persoane - 15 euro
5 persoane - 14 euro
6 persoane - 13 euro
7 persoane - 12 euro
8 persoane - 11 euro
9+ persoane - 10 euro
Durata sesiunii: 50 min+10 min.
După fiecare sesiune studenții primesc un Certificat de participare la aceste cursuri.

Localizare:
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/GreekSummerSchool
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 1136
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 98 times
Been thanked: 2249 times

Înapoi la Servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori


evomag.ro