Potos Tours

Moderator: Publicitate

Potos Tours

Mesaj necititde Publicitate » Mar Apr 13, 2021 4:01 pm

Vă surâde o experiență exotică în Thassos? Cu Potos Tours, vă bucurați de tururi create special pentru dumneavoastră. Dorința noastră este să vă aducem mai aproape de frumusețile insulei Thassos, dezvăluindu-vă părțile sale mai puțin văzute, realmente fascinante. Diversitatea ofertelor noastre, de la turul obiectivelor antice ale insulei, până la un safari cu jeep-ul și excursii cu barca, mai mult ca sigur vă va satisface orice curiozitate pe care ați putea-o avea vizavi de aceste minunate meleaguri.

Jeep Safari - 8 ore
Jeep Safari are loc într-o decapotabilă Suzuki Jimny sau în faimosul Jeep Renegade. Veniți și explorați insula Thassos într-un mod unic!
Bucurați-vă de vânt, de soare și de priveliștile amețitoare din împrejurimi. Descoperiți frumusețile insulei pline de verdeață, de la plajă până la munte. Faceți chiar azi o rezervare și pregătiți-vă de o experiență palpitantă la cele mai bune prețuri de pe piață. Ghidul nostru vă va duce – în deplină siguranță – pe drumul mai puțin străbătut, arătându-vă cele mai frumoase obiective turistice din Thassos și spunându-vă povestea lor.
j1.jpg
j2.jpg
j3.jpg
j4.jpg
j5.jpg
j6.jpg
j7.jpg
j8.jpg
j9.jpg
j10.jpg
j11.jpg
j12.jpg
j13.jpg
j14.jpg


Turul insulei - 7 ore
Turul insulei Thassos este modul ideal de a descoperi insula Thassos și istoria sa. Este o excursie planificată atent, îmbinând armonios educația cu distracția, fiind o idee excelentă pentru cei pasionați de mitologia greacă sau persoanele care doar vor să cunoască farmecul insulei.
În cadrul celor 7 ore fantastice – durata turului – veți descoperi o parte din Thassos pe care nu ați mai văzut-o niciodată. Cu ajutorul ghidului licențiat, veți vizita obiective deosebite, mai puțin cunoscute, pe care doar un localnic vi le poate prezenta în toată splendoarea lor. Toți ghizii noștri sunt născuți în Thassos, crescând apoi tot aici. Astfel, cunosc fiecare colțișor al insulei și cele mai valoroase nestemate ale ei, pe care nu le veți putea niciunde altundeva.
i.jpg
i1.jpg
i2.jpg
i3.jpg
i4.jpg
i5.jpg
i6.jpg
i7.jpg
i8.jpg
i9.jpg


Ancient Thassos - 4 ore
Insula grecească Thassos are o istorie foarte veche, datând din vremurile antice și completându-i frumusețea naturală dată de vegetație și plajele aurii, pe lângă căldura și ospitalitatea localnicilor, de care turiștii se îndrăgostesc mereu. Istoria insulei este atât de bogată încât unii cercetători și-au dedicat întreaga carieră descoperirii ei. Totuși, putem afla mai multe despre istoria acestei insule fără a fi istorici. O astfel de oportunitate vă oferă turul nostru.
Această excursie are rolul de a vă arăta insula Thassos așa cum era ea în epoca antică, comparativ cu acum. Activitățile sunt stabilite astfel încât să observați progresul general al insulei din punct de vedere religios, economic și social. Este o excursie provocatoare intelectual, dar și plină de divertisment, fiind perfectă pentru amatorii de istorie și pentru cei curioși să descopere ceva nou. Dacă doriți să învățați puțin despre istoria insulelor Greciei, inclusiv Thassos, turul nostru reprezintă ocazia perfectă.
a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg


Philippi - 7 ore
Porniți în călătoria spre trecut. Descoperiți minunățiile create de cei dinainte noastră. În cadrul acestui tur veți vizita situl arheologic Philippi, unde se află unele dintre cele mai impresionante ruine din regiunile Macedonia de Est și Tracia. Semnificația ruinelor este mult mai mare decât cea de simple obiective turistice, ele dezvăluind bogăția și importanța acestui vechi oraș Macedonean în timpurile apuse.
p1.jpg
p.jpg
p2.jpg
p3.jpg
p4.jpg
p5.jpg
p6.jpg
p7.jpg


Turul insulei pe mare - 6 ore
De pe feribot, nu puteți vedea prea multe lucruri – sau nu veți avea suficient timp pentru asta. Cu atât mai puțin din avion. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ratați priveliștile minunate ale coastei. Potos Tours oferă un pachet unic – un tur al insulei Thassos cu barca, fiind printre preferatele multor clienți, un fapt dovedit de multitudinea de recenzii pozitive de pe Tripadvisor.
Aceasta este o experiență unică și un mod deosebit de a descoperi Thassos. Turul cu barca vă poartă pe apele albastre ale Egeei, începând din Limenaria și continuând în alte locuri minunate din Thassos, preț de 6 ore.
s1.jpg
s2.jpg
s3.jpg
s4.jpg
s5.jpg
s6.jpg
s7.jpg
s8.jpg
s9.jpg
s10.jpg
s11.jpg


Excursie cu barca - 7 ore
Iată șansa ideală de a vă bucura de magia apelor din Thassos în cadrul unuia dintre tururile noastre cu barca – preferatele clienților noștri. Această aventură de o zi va scoate la iveală plaje secrete, peisaje deosebite și o incursiune în viata subacvatică a insulei.
Sunt o mulțime de activități pe care le puteți desfășura în timpul excursiei, cum ar fi înot, scufundări sau pescuit – pe lângă savurarea unui prânz grecesc apetisant, acompaniat de ouzo. Nicio grijă, avem și opțiuni vegetariene!
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
b7.jpg
b8.jpg


Potos Tours - specialistul excursiilor și al tururilor de o zi în Thassos
Experiențe unice
Prețuri convenabile
Ghizi turistici experimentați
Agenție locală din Thassos fondată în 1988

Ghizii noștri sunt printre cei mai buni de pe insulă, majoritatea dintre ei fiind născuți și crescând aici, ceea le conferă o înțelegere profundă a istoriei insulei, abilități excelente de orientare și, mai presus de toate, unele cunoștințe pe care nu le puteți afla decât de la localnici. Astfel, veți avea o experiență unică, creată special pentru dumneavoastră, pe care nu o puteți obține niciunde altundeva. Acesta este cadoul cel mai de preț pe care îl oferim noi, Potos Tours, și de care suntem foarte mândri.

La Potos Tours, transformăm vizita obișnuită în Thassos într-una extraordinară. Avem excursii, tururi și oferte concepute cu nevoile dvs. în minte, devenind astfel experiențe unice, cum nu puteți avea altundeva. Potos Tours garantează că excursia dvs. va fi una completă, de la care nici că ați fi putut spera mai mult. Cel mai important pentru noi este să dăm tot ce putem în vederea creării unor experiențe de vis.

Potos Tours este mai mult decât un organizator de excursii. Este un creator al momentelor memorabile, al călătoriilor care devin basme pe care veți vrea să le povestiți prietenilor și familiei ani după ce le-ați trăit. Suntem determinați să vă arătăm insula Thassos în toată splendoarea sa; să vă dăm dvs., clientului nostru prețios, tot ce are Potos Tours mai bun de oferit.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% ... 4d24.64885
Astris
Website: http://www.potostours.com
Tel.: +30 25930 52071
+30 698 301 48 99 (Viber & Whatsapp) Konstantina Dalgiannaki
E-mail: info@potostours.com

These users thanked the author Publicitate for the post:
pozeDECAT
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 1136
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 98 times
Been thanked: 2249 times

Re: Potos Tours

Mesaj necititde Daliana » Mie Oct 13, 2021 9:13 am

Minunat ! De stiut anul viitor !

These users thanked the author Daliana for the post:
Publicitate
Daliana
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Oct 12, 2021 9:16 am
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time


Înapoi la Distractie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori


evomag.ro
cron