Bro, pentru tine neinteresant, acolo nu s-a auzit de bucataria dacica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
teo scrie:De neratat: Basa Fogado in Borzont. Un han foarte vechi si foarte apreciat in Secuime.
damblagiu scrie:teo scrie:De neratat: Basa Fogado in Borzont. Un han foarte vechi si foarte apreciat in Secuime.
Vorbesc si romaneste, sau trebuie sa umblu la vocabularul din dotare? Pe 1 Decembrie rezerv o masa de mai multe persoane acolo
claz scrie:Eu zic sa aplici din timp pentru viza.
mai taci ma ca numa’ gura-i de tine. De se-ncrunta secuiul la tine o bagi pe aia ca fuga-i sanatoasa. Si mai usor cu dacii ca tu te tragi din cu totul alt neamdamblagiu scrie:claz scrie:Eu zic sa aplici din timp pentru viza.
Eu nu aplic nicaieri pt viza, brotioare! daca e nevoie mai mergem cum ne-au invatat stramosii nostri sa agatam opinca pe parlamentul din Budapesta. Ma rog, nu mai avem opinci, dar agatam adidasul cu patru dungi.
teo scrie:mai taci ma ca numa’ gura-i de tine. De se-ncrunta secuiul la tine o bagi pe aia ca fuga-i sanatoasa. Si mai usor cu dacii ca tu te tragi din cu totul alt neammai stii cum le zic eu?
io nu sarbatoresc unireadamblagiu scrie:teo scrie:mai taci ma ca numa’ gura-i de tine. De se-ncrunta secuiul la tine o bagi pe aia ca fuga-i sanatoasa. Si mai usor cu dacii ca tu te tragi din cu totul alt neammai stii cum le zic eu?
Hai mai Teo, nu fi asa rau! Hai sa implinim 100 de ani de la Marea Unire impreuna, la carciuma aia de zici tu! Sa mor io, vorbesc serios! D' o fi sa mor de cutit de ungurean asta e voia Domnului. Tu sti ca pt mine Miorita e doina de capatai. Dar nu uita ca oltenii se temeau de teleormaneni ca dadeau bine cu cichia.
teo scrie:io nu sarbatoresc unirea
Ce e aia măi Teo, puță de cal!? În orice caz eu te iubesc si vreau sa te țin aproape conform perceptului, țineți dușmanii mai aproape decât prietenii!teo scrie:
La toti dusmanii mei
damblagiu scrie:Breeee! In Grecia se gaseste ciorba de burta. Se numeste PATSAS.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator